Okeh…Lately ramai yang mengeluh link affiliate / website / whatsapp dieorg kena block bila post kat FB…😢

Cloak pakai bitly pun kena, buat landing page pun kena…So nak buat macam mane lagi? Ape yang FB nak sebenarnya?

SOLUTION

Actually solutionnya mudah je…Korang boleh pakai Shorty WP…Tapi sebelum tu korang kena tengok dulu video kat post ni sebab ade sedikit trick yang korang dan empunya website kena buat.

Korang boleh share post ni untuk bantu kawan-kawan kite yang ade masalah link kena block…Anyway, tolong jgn gunakan tips ni untuk share benda terlarang k…Kalau buat jugak, tanggung sendiri…😅