Korang pernah tak hadapi masalah, time nak buat recording or FB Live, tetiba masuk bunyi motor la, bunyi anjing menyalak la, bunyi anak jiran menjerit la dan macam-macam lagi…😢

Kalau pernah, saya faham sangat betapa stressnya rasa…Sebab tu sebelum ni saya kalau nak buat recording kena tunggu lewat malam…Itu pun siap beli microphone yang mahal lagi untuk dapatkan kualiti bunyi yang bagus!

SOLUTION

Sekarang korang dah tak payah pening-pening…Baru-baru ni ada satu software untuk solve masalah ni masuk pasaran…Nama software tu Krisp…Korang boleh tengok video kat bawah ni untuk lebih detail :

Amacam…Best kan…Senang nak buat recording or Fb Live tak kira kat mana jugak…Tak payah dah nak berkurung dalam bilik tunggu sampai lewat malam…😅

Saya dah dapatkan Krisp ni…Memang terbaik dari ladang…😊👍

Nak Lagi Banyak Ilmu Bisnes Online?
Daftarkan maklumat anda sekarang. Ianya PERCUMA!
Terima kasih...Dari masa ke semasa pihak kami akan menghantar maklumat tentang bisnes online terus ke email anda...Semoga bermanfaat
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×