Database King

(Cabaran Affiliate)

Alhamdulillah, dah lama merancang, hari ni dapat jugak saya dan team anjurkan cabaran affiliate yang agak “tak masuk akal” bagi sesetengah pihak…

Pada ketika saya tulis post ni (15/05/2018), dah pun ada 165 orang mendapatkan panduan ni hasil promosi pada list saya yang tak seberapa.

Sekarang masa untuk anda pulak jana pendapatan kaw-kaw daripada panduan ni.

Kelayakkan Penyertaan

Untuk makluman anda, tak semua orang layak join affiliate dan jugak cabaran untuk produk ni…Ada kelayakkan dan syarat saya letak.

Dalam program affiliate ni, ada dua jenis affiliate yang terlibat iaitu :

1) AFFILIATE BIASA (tukang promote)

Kelayakkan = Mesti beli panduan Database King

2) AFFILIATE LEADER (tukang promote & tukang handle anak buah iaitu Affiliate Biasa)

Kelayakkan = Mesti beli panduan Database King dan dah berjaya jual at least 50 unit ketika jadi Affiliate Biasa

Tugas

Tugas Affiliate Biasa dan Affiliate leader hanyalah lakukan promosi SETIAP HARI bekerja menggunakan bahan promosi yang disediakan oleh pihak SenseiPlus ataupun bahan masing-masing.

Komisen Per Sale

Apabila Affiliate Biasa berjaya buat jualan, mereka akan dapat komisen sebanyak 30% daripada harga jualan semasa (harga jualan akan naik dari masa ke semasa)

Manakala Affiliate Leader mereka pulak akan dapat komisen 10% daripada harga jualan semasa apabila anak buah mereka buat sale.

Jika Affiliate Leader buat jualan sendiri, mereka akan dapat komisen sebanyak 40% daripada harga jualan semasa.

* Komisen per sale akan dibayar 2 kali seminggu ikut jadual yang dah ditetapkan

Cabaran Affiliate & Hadiah

Ada 4 contest yang saya sediakan dalam program affiliate kali ni iaitu Daily Contest, Weekly Contest, Monthly Contest dan Main Contest.

Mereka yang layak dapat hadiah setiap contest hanyalah Affiliate Leader sahaja…So Affiliate Biasa yang nak hadiah, korang kenalah usaha gigih untuk diupgrade ke Affiliate Leader…🤭

 Top Daily = 2% daripada total sale yang dibuat oleh pemenang (Affiliate Leader + anak buah) untuk hari tersebut.

 Top Weekly = 3% daripada total sale yang dibuat oleh pemenang (Affiliate Leader + anak buah) untuk minggu tersebut.

 Top Monthly = 5% daripada total sale yang dibuat oleh pemenang (Affiliate Leader + anak buah) untuk bulan tersebut.

Contoh jika pada hari tersebut Affiliate Leader yang tertinggi (pemenang) berjaya buat 1 unit jualan dan anak buahnya berjaya buat 20 jualan, maka Affiliate Leader tersebut akan dapat 2% daripada jualan 21 unit!

* Hadiah akan diberikan dalam bentuk wang tunai saje mengikut jadual pembayaran komisen.

 Cabaran Utama (21/5/18 – 20/5/19)

1) Alphard 3.5 Executive Lounge ~ RM541000
2) Vellfire 2.5 ~ RM351000
3) BMW 318i Luxury ~ RM205800
4) Honda Aircord 2.4 VTi-L Advance ~ RM170200
5) Toyota CH-R 1.8 (AT) ~ RM146000
6) Honda Civic 1.5TC-P ~ RM133000
7) Honda HR-V 1.8L V Mugen ~ RM119200
8) Toyota Vios 1.5 TRD Sportivo (AT) ~ RM94420
9) Myvi 1.5L AV Automatic ~ RM55300
10) Axia 1.0 Advance Version Automatic ~ RM41500

* Kelayakkan tak dikira berapa unit jualan sebab harga Database King dan kereta akan sentiasa berubah-ubah…Oleh sebab itu, kelayakkannya adalah Affiliate Leader mesti buat jualan hingga 35% daripada jualan mereka setara dengan harga semasa kereta (off road price) yang terlibat setelah cabaran tamat nanti…Harga semasa akan dirujuk di official website pengeluar masing-masing…Contoh kalau harga kereta RM350k, ini bererti total sale mereka dari 21/5/18 hingga 20/5/18 mestilah RM1 juta.

* Hanya seorang pemenang je layak menang setiap kereta iaitu mereka yang jumlah jualannya terbanyak.

* Jumlah unit sale Affiliate Leader adalah jumlah unit sale mereka + jumlah unit sale anak buah mereka…Cth jika mereka berjaya jual 10 unit dan anak buah berjaya jual total 25 unit, maka jumlah jualan Affiliate Leader akan dikira adalah 35 unit

Macam Mana Nak Join?

Kepada yang DAH BELI Database King dan DAH FAHAM SERTA SETUJU dengan syarat di atas, korang boleh terus follow arahan dekat bawah :

PERTAMA : Make sure korang dah pernah register sebagai agen affiliate JVWarrior…Kalau belum, boleh register dekat sini.

KEDUA : Hubungi pihak SenseiPlus beserta email yang digunakan ketika pembelian serta akses panduan Database King (email akaun JVWarrior) untuk tujuan penetapan team.

Penting

1) Bila dah jadi Affiliate Leader, semua buyer (bermula buyer ke-51 dan ke atas) yang beli Database King melalui link affiliate korang dan turut join cabaran affiliate, secara automatik akan menjadi anak buah (Affiliate Biasa) under korang…So bila dieorg buat sale, korang akan dapat komisen 10%.

2) Andaikata korang kena kick sebab tak layak, korang tak boleh complain, viral memviral ataupun bawak ke mahkamah walaupun korang kena kick pada hari terakhir cabaran…Syarat-syarat dah dinyatakan awal-awal…So kena follow la yea.

3) Unit jualan ketika jadi Affiliate Biasa (jualan pertama hingga ke-50) tak dikira dalam Cabaran Affiliate…Ia hanya untuk komisen per sale dan kelayakkan upgrade ke Affiliate Leader sahaja…Ini beerti, kalau total sale korang 500 unit, hanya 450 unit saje yang akan masuk dalam pengiraan Cabaran Affiliate.

4) Jika ada berlaku sesuatu yang diluar kawalan kita semua yang berkaitan dengan cabaran ni ataupun panduan Database King, mungkin akan ade perubahan yang perlu dibuat…Korang harus faham, kita still bergantung pada FB yang selalu berubah-ubah…Kalau tetibe FB kena tutup kat Malaysia atau penggunaan Messenger / Group dimansuhkan dan sebagainya, of course kita turut terjejas…So ia diluar kawalan kita.

5) Harga Database King akan diubah dari masa ke semasa…Tapi kadar komisen dan hadiah akan dikekalkan.