Kat Mana “Level” Korang Sekarang?

  Hari ni saya nak share satu ilmu yang hari-hari korang nampak, tapi jarang korang fikirkan!   Ape benda tu bro?   Orite, ini ilmu tentang level "kerjaya"...   1) Employee     Ni memang favorite sebahagian besar anak bangsaku ni...Kat skolah lagi cikgu...

Cara Guna Autoresponder Getresponse

Ok...Sebenarnya apa yang aku nak share ni semuanya memang ada dalam knowledgebase Getresponse...Tapi mungkin korang tak tau nak mula yang mana dulu...So aku susunkan dan tambah-tambah sikit apa yang patut untuk korang follow.   Sebelum tu aku nak maklumkan kat korang...

Cara Langgan Autoresponder Getresponse

Sejak Getresponse adjust pakej dieorg, ramai newbie yang mungkin keliru macam mana cara nak langgan...Sekali imbas, aku pun konpius jugak...Tapi bila dah baca betul-betul baru clear...So dalam post kali ni aku nak share sikit cara langgan autoresponder Getresponse....