Cara Guna Autoresponder Getresponse

Ok...Sebenarnya apa yang aku nak share ni semuanya memang ada dalam knowledgebase Getresponse...Tapi mungkin korang tak tau nak mula yang mana dulu...So aku susunkan dan tambah-tambah sikit apa yang patut untuk korang follow.   Sebelum tu aku nak maklumkan kat korang...

Cara Langgan Autoresponder Getresponse

Sejak Getresponse adjust pakej dieorg, ramai newbie yang mungkin keliru macam mana cara nak langgan...Sekali imbas, aku pun konpius jugak...Tapi bila dah baca betul-betul baru clear...So dalam post kali ni aku nak share sikit cara langgan autoresponder Getresponse....

Cara Langgan Hosting Siteground

  Dalam post yang lepas aku dah terangkan kenapa hosting Siteground sangat bagus untuk wordpress...Dalam post pada kali ni pulak, aku akan tunjukkan pada korang macam mana cara nak langgan hosting Siteground khusus untuk wordpress...Kalau ni kali pertama...

Gmail – Cara Set “Primary” Tab

  Sejak Gmail (servis email daripada Google) memperkenalkan Primary, Social dan Promotions tab, mungkin korang perasan banyak email daripada orang yang korang follow dah lama tak nampak...Sebenarnya email dieorg ada, cuma mungkin korang tak perasan...