[images style=”3″ image=”http%3A%2F%2Fwww.usahawancyber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F04%2Fshopievo-web.jpg” width=”993″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

Malam tadi aku termenung sejenak…Kepala rasa serabut…Hati pulak rasa serba salah…

Patut ke aku bagi semua ni? Berbaloi ke?

Itulah yang aku rasa…Actually aku dah lama tak promote produk IM Msia…Tapi kali ni aku “paksa” diri aku untuk promote di kala aku memang sangat sibuk dengan projek-projek lain…Sebabnya :

[bullet_block large_icon=”27.png” width=”” alignment=”center”]

  • Shopievo ni sesuai untuk orang awam…Walaupun niche IM, tapi dalamnya banyak benda-benda yang boleh dihadam secara umum.
  • Aku nampak potensi untuk jana 5-6 angka sebulan melalui panduan ni walaupun korang bermula dengan zero…Nak nampak hasil pun tak perlukan berbulan-bulan…Mungkin sehari dua lepas start buat dah boleh nampak hasil.
  • Makin lama hidup kita sesak…Ramai orang alami benda ni…Tapi ramai yang masih tak nampak jalan untuk keluar daripada kesesakkan tersebut.

[/bullet_block]

Setelah penat fikir, akhirnya aku terlelap…Bangun-bangun je hati aku terus cakap…

Takpe As, bagi je…Bagi peluang pada orang-orang bijak untuk ubah hidup dieorg.

So aku pun tak nak pikir panjang lagi…Pukul 6.30 pagi tadi aku terus masuk opis dan listkan apa yang aku nak bagi kepada mereka yang masih lagi “atas pagar” sama ada nak beli Shopievo ataupun tak…Hasilnya, inilah dia bonus-bonus killer yang mungkin dapat memberi impact besar pada bisnes online korang untuk long term :

Bonus 1 – Teknik “Jari Manis”

Dalam bisnes offline, air liur merupakan senjata utama usahawan…Produk biasa-biasa pun boleh jadi hebak bila kita pandai cakap…Macam tu jugak dalam bisnes online…Penulisan korang boleh membuatkan prospek dengan rela hati keluarkan duit untuk beli apa yang korang promote.

Malahan dieorg tak sabar-sabar nak baca apa yang korang tulis…Jangan cakap prospek yang newbie…Prospek berstatus “otai” pun boleh cair kalau korang apply teknik ni… 😆

[images style=”3″ image=”http%3A%2F%2Fwww.usahawancyber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F04%2Ftesti-muaz-hadi-obses-baca.jpg” width=”485″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

[images style=”3″ image=”http%3A%2F%2Fwww.usahawancyber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F04%2Ftesti-yoji-tak-sabar-nak-baca.jpg” width=”411″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

Takpe bro/sis kalau muka tak hensem + pakaian tak kemas…Orang bukan nampak pun…Yang penting ayat mesti power!…Yang best lagi, semua orang boleh buat teknik ni sebenarnya…hehe

Bonus 2 – Cara Jana RM15k/month Atau Lebih Dengan Hanya Tolong Orang

Ramai orang ingat kita hanya boleh buat duit melalui bisnes je…Sebenarnya dieorg silap…Ada banyak cara buat duit dengan hanya TOLONG orang…Duit yang kita boleh dapat bukannya sikit…Tapi banyak…Silap-silap haribulan lebih besar daripada gaji manager… 😎

Bonus 3 – Cara Pantas + Legal Dapat Nombor HP Prospek

Korang semua sedia maklum yang semua orang sekarang suka guna Whatsapp untuk beli barang…Apa-apa hal Whatsapp dulu, then baru beli…So dalam bonus ni aku akan dedahkan cara pantas untuk korang dapatkan no HP prospek…Dengan adanya teknik ni, insyaAllah tak susah korang nak buat untung hanya dari smartphone je.

[images style=”3″ image=”http%3A%2F%2Fwww.usahawancyber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F04%2Ftesti-nurrli-dan-zull-mohd-cara-dptkan-no-hp.jpg” width=”304″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

Bonus 4 – Autoresponder Parabots Pro Percuma 6 Bulan

Ramai orang tau yang autoresponder ni merupakan antara alat pemasaran email paling killer…Tapi tak ramai yang sanggup langgan autoresponder sebab ia ada bayaran bulanan walaupun cuma autoresponder yang berlevel rendah.

So untuk bonus ni, aku dengan rela hati “sponsor” korang guna autoresponder Parabots Pro secara percuma selama 6 bulan…Untuk makluman korang, Parabots Pro ni 100% sama macam Norabots…Kalau korang perasan, harganya USD14.97/month (~RM60/month)…So untuk 6 bulan, korang dah jimat USD89.82 (~ RMRM360)

Bonus 5 – Teknik FB Ads 001 (versi 2016)

Mungkin korang tak tau ramai sifu-sifu fb ads yang korang kenal sekarang bermula dengan panduan FB Ads 001 yang aku jual pada tahun 2011…Aku tak nak lah petik nama dieorg kat sini…Nanti orang cakap “cikgu nak tumpang populariti student” pulak…haha…Btw, kalau korang dah lama follow aku, insyaAllah korang tau pasal benda ni.

Baru-baru ni aku upgrade sikit ilmu FB Ads 001 tu…Tak banyak yang aku buat…Just ubah sikit je…Tapi hasilnya Alhamdulillah not bad…Nak buat pun senang…Memang sesuai untuk newbie… 😉

Ok, ni hasil yang aku dapat untuk NICHE IM untuk market Msia…

[images style=”3″ image=”http%3A%2F%2Fwww.usahawancyber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F04%2Ffbads001-2016.jpg” width=”843″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

Kalau korang tengok, takde lah gempak sangat…Kos lebih kurang bawah RM0.05 – RM0.10…Aku tau ramai yang boleh dapat sekitar RM0.01-RM0.03…Tapi korang kena faham…Ini niche IM…Market Malaysia pulak tu…Bukan niche lawak, niche lucah, niche lagha, niche artis dan yang seangkatan dengannya…Biasanya niche macam ni kos boleh mencecah RM0.50 ke RM1.00…Even taukey shopievo yang boleh dapat RM0.01 dalam Shopievo pun akui yang teknik fb ads international yang dia ajar tak sesuai untuk market Msia…Market Msia ni kalau tak betul-betul, Mark Juki je lah yang kayo… 😆

[images style=”3″ image=”http%3A%2F%2Fwww.usahawancyber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F04%2Fwazeen-fb-ads-26032016.jpg” width=”496″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

Sebenarnya bukan tu je kelebihan teknik FB Ads 001 (versi 2016) ni…Ada lagi beberapa kelebihan yang korang akan dapat iaitu :

[bullet_block large_icon=”5.png” width=”” alignment=”center”]

  • Dapat tingkatkan “Organic Reach”…Biasanya hampir sama dengan “Paid Reach”…So ibarat bayar 1, tapi dapat 2!
  • Dapat social backlink….Bagus untuk SEO.
  • Dapat bina kreadibiliti percuma…Orang akan ingat dan kenal korang dengan lebih mudah + pantas!

[/bullet_block]

[images style=”3″ image=”http%3A%2F%2Fwww.usahawancyber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F04%2Freach-fb0ads-080420160818AM.jpg” width=”322″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

Amacam…cool kan! 😎 …Apa-apa pun aku tak nak highlight bonus ni lebih-lebih sebab aku tau ramai yang dah power-power FB Ads sekarang ni…So, aku dengan rendah dari khaskan teknik ni untuk newbie fb ads saje.

Bonus 6 – Bonus Tak Boleh Tulis

Bonus ni sebenarnya aku pikir banyak kali nak bagi ke tak…Sebabnya adalah kerana harganya RM2.5k…Sebab tu aku cakap “tak boleh tulis”…Kalau aku tulis apa bonusnya kat sini, aku takut client premium aku kecik hati…Maklumlah, dieorg kena bayar RM2.5k…Tapi korang aku bagi sebagai bonus je… 😥

Untuk bonus ni, kalau korang confirm boleh spend RM597 untuk beli shopievo, korang bolehlah PM aku untuk maklumat lanjut…Tapi kalau korang just saje-saje nak tau, better jangan PM…Ni memang bukan untuk korang…Ini barang premium hanya untuk prospek premium je… 😆

Bonus 7 – Bonus Belum Pasti

Honestly aku sebenarnya belum sempat lagi nak study dan buat Shopievo…Aku cuma tengok sekali lalu je…Maklumlah, aku kan level Perdana Menteri…Sibuk!…Biasanya aku kalau dapat ilmu macam ni, aku tak buat 100% apa yang diajarkan…Tapi aku buat buat 150%…100% ikut panduan + 50% aku akan upgrade hasil daripada kajian & pengalaman sendiri.

InsyaAllah kalau aku dah hadam + buat + upgrade, korang yang grab bonus ni aku bagi 50% tu secara percuma je…Takde hal bro/sis… 😆

[divider style=”6″]

Okay…So itulah bonus-bonus yang dapat aku berikan kalau korang beli Shopievo melalui link berikut :

—> Klik SINI

Bonus-bonus ni aku hanya bukak sehingga jam 11.59 mlm ini sahaja (08/04/2016)…Kalau korang lewat seminit, aku tak terima…Kalau korang nak beli bonus ni pun aku tak jual…Bonus ni hanya eksklusif untuk pembeli Shopievo yang buat pembelian dalam tempoh yang ditetapkan saje.

So, jangan pikir panjang bro/sis…Panduan Shopievo dah superb…Then aku tambah lagi bonus yang superb…Sekarang dah double superb!…Semua ni tak selalu korang boleh dapat…Mungkin korang tak jumpa lagi peluang macam ni di masa-masa akan datang…So, tarik nafas dalam-dalam, then buat pembelian tanpa kekesalan… 😆