Cara Guna Autoresponder Getresponse

Cara Guna Autoresponder Getresponse

[images style=”3″ image=”http%3A%2F%2Fwww.usahawancyber.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F12%2Fpowered-by-getresponse.jpg” width=”640″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]...
Cara Langgan Autoresponder Getresponse

Cara Langgan Autoresponder Getresponse

Sejak Getresponse adjust pakej dieorg, ramai newbie yang mungkin keliru macam mana cara nak langgan…Sekali imbas, aku pun konpius jugak…Tapi bila dah baca betul-betul baru clear…So dalam post kali ni aku nak share sikit cara langgan autoresponder...
Cara Enable Online Purchase Bagi Debit Card Maybank Dan CIMB

Cara Enable Online Purchase Bagi Debit Card Maybank Dan CIMB

  Sebenarnya saya baru saje dapat info ni dekat Facebook…Setelah saya siasat, memang info ni betul…Bermula tahun 2016, pihak bank akan disable “online purchase” untuk pemegang debit card (khususnya debit card Maybank & CIMB…Bank lain...
Cara Langgan Hosting Siteground

Cara Langgan Hosting Siteground

  Dalam post yang lepas aku dah terangkan kenapa hosting Siteground sangat bagus untuk wordpress…Dalam post pada kali ni pulak, aku akan tunjukkan pada korang macam mana cara nak langgan hosting Siteground khusus untuk wordpress…Kalau ni kali pertama...
Gmail – Cara Set “Primary” Tab

Gmail – Cara Set “Primary” Tab

  Sejak Gmail (servis email daripada Google) memperkenalkan Primary, Social dan Promotions tab, mungkin korang perasan banyak email daripada orang yang korang follow dah lama tak nampak…Sebenarnya email dieorg ada, cuma mungkin korang tak perasan...
Hosting Terbaik Untuk WordPress

Hosting Terbaik Untuk WordPress

  Mungkin ada di kalangan korang yang masih belum tahu apa itu hosting..Hosting ni sebenarnya adalah tempat kita host/simpan file-file website/blog…Bila hosting ok, kita boleh akses blog…Tapi bila hosting down, kita tak boleh akses blog kita.   Kenapa...